Wednesday

Har haft en lång dag ida! Först i skolan sedan har jag skött småbarn. Vi var på loppis faktist andra gången i mitt liv ! Ja hittade en longchamps plånbok. Nu skall jag bara bada bastu och se på tv.

ny vecka

Hade idag skola och vi hade aerobic på jumppan, de va den tyngsta jumppatimmen som vi har haft i skolan! Påsken har varit jätte bra. Jag festade 3 dagar i rad och träffade en massa kompisar. Ha en bra dag, puss ! ♥




<3

Idag skall jag fara på min fadderbarns födelsedags kalas. Hon fyller 1år ♥




påsk

Kom just från bastun och nu skall jag göra tortillas. så nu skall jag bara chilla. I morgon börjar påsklove, de blir ur skönt!

-

Har idag bara läst på föhör, badat bastu och varit hos min pappa. Han hade kommit från turkkiet och han hade köpt till mig en parfym och godis. Imorgon börjar vi först kvart före 12, så ja ska vakna och läsa på matte föhöret för jag blir underkänd i kurssen om jag inte får 4/6 p.

new


igår

Bilder från igår från Danielas och annikas blogg.

yoyo


shöön

Har solat idag hela dagen på balkongen! ja fick ren färg på mig! Nu kommer Matilda och Annika till mig, sen far vi till stranden var Daniela och malin väntar på oss. ♥
Tumblr_l8nb3wrlim1qzcdj5o1_500_large

I want summer

Har haft en ur kiva dag med Daniela. Vi har fotat mycket och ätit en massa gott!

sunday

Ja vaknade ganska sent idag. Har sovit jätte länge och ida blir det en bra dag. Solen skiner och vi skall fara i något skede med Daniela till en strand och kanske ta lite pictures. Senare blir de städas sen kanske träffa Matilda och sen lite chillas. Vi var igår hos vår klasskompis som hade fest. De va ur mycket bekantta där men vi kom tidigt hem.
Men nu skall jag fara och äta brunch och sedan i badet.

sun



SOLEN e här ! shönt. ♥ Nu skall ja sova en liten stund sen blir de att fara till min kusin och förberäda till kvällen PUSS♣

plaah


Huomenta

Hiiohooi de fredag idag! jag är jätte förkyld igen men moste dricka mycket te och äta halspastiller så hoppas att de hjälper till kvällen! Den här häljen kommer mammas pojkväns barn och hälsa på oss första gången. Di har 2 pojkar och en e lika gammal som jag.
Tumblr_lj8qigcryt1qgdlvno1_500_large

aww party

Kom hem just från Felicia. Hade filmkväll med några typer! Har haft en bra dag idag, varit till stan,sovit, varit med danni osv. Nu skall jag ännu se på salkkarit och sedan läsa på prov. Imorgon är det fredag och då ska de festas!

♥Min älskade kusin fyller imorgon 18! fest puss puss ♥

CRAZY


Happybdayblondenudebed_large

GRAUHMAU

Det var en helt galen natt! med min härliga Bella. Bailabaila varje dag. Vaknade idag med Isabella och vi har lagat lassagne och nu ska vi i dushen sen blir det Salkkarit!

Bella skaffade nya glasögon ::)

Happy

Jag är så glad! ja har riktit en sån filis att de sku va sommarlov! Var idag i stan med Bella och folk satt i solen och på terasser! shööööönt. Ja köpte idag vita converse. Niceniceee. EGO eller nå? :D

873229-7-1282421689646_large

Life is life

De har varit en galen veckoslut ! Nu är jag så trött efter allting. Har idag varit och ätit hos pappa och nu är jag bara hemma och väntar på att Annika kommer till oss! Jooo o börjar bli trött på alla pojkar.
beautiful disaster.♥

crazy

Denhär dagen kommer att bli sjuk! OMG vilken fiilis! Today im going to party. Idag blir det Hawai PARTY !
peace please✌Tumblr_libulswqrp1qf2d94o1_500_large

Party like a rockstar!


RSS 2.0