Måndag

De har varit en härlig veckoslut! Idag hade vi jätte kort dag, snart skall jag baka någonting gott och sedan skall jag på jobbintervju och efter det till gymmet.
Jag är beroende av ELLE tidningen och har bestält ett år till nu. Här är lite foton från veckoslute.

Sol

Det var en rolig kväll igår, med bästa människor, musik och dricka.Vi va hos eetu med Daniela Annika och Malin. Det kommer kanske bilder senare. Igår var jag o Annika och shoppa. Jag shoppade guess armband och en jacka från gina trico. Det har varit ett jätte bra väckoslut.

Lördag

Nu har jag kommit hem från min kusins nya hem. De blev jätte fint! Stort och härliga färger. Jag är ganska trött idag, kanske de beror på att ja sov inte så länge eller kanske det är det här vädret! Regnat hela morgonen och blåser. Snart ska jag fara till stan och shoppa lite med Annika och sen på kvällen blir det väll fest!


Jag vill ha sol!

Det är så mörkt ute att man nästan blir deprimerad. Det skulle vara jätte skönt att slippa till södern nu. Är avundsjuk på min pappa som åkte idag till Kanarieöarna. Hoppas snön smälter snart och hoppas det blir vår! Imorgon skall jag vakna redan klockan 8, för att jag skall hjälpa till min kusin som skall flytta, så jag fick uppgiften att sköta deras barn. De är så små och söta ennu. Nu skall jag se på film och äta godis.

Hej!

Bestämde mig att göra en ny blogg så att jag skulle kanske få mera intresse att blogga. Jag skall skriva i min blogg om vad jag är intreserad av och vad jag gör. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0