...

Veckoslutet var helt sjukt! Det blev chillas på fredagen och på lördagen festas på fullt. På söndagen var jag på födelsedags kaffe hos Annika och satt där med deras släktingar o Daniela. http://annikan-blog.blogspot.com/
sedan for jag och hälsa på mitt fadderbarn och min kusin. På kvällen for jag till pappa och sedan ut och köra med Daniela o nå pojkar. Idag vaknade jag hos pappa och är lite på dåligt humör. Jag skall börja jobba kl.17.00 idag. Sen kommer min kusin Ida övernatt till oss och så far vi på morgonen mot Helsingfors med tåg!
Min kusins barn och den på högra sidan e mitt fadderbarn ♥

Today

♣Idag skall det festas med kompisar ♥ De ska bli jätte bra kväll! ha de bäst! PuSS

New


Tv

Hemma o chillar och ser på tv. Jätte mysigt med lite ljus. Det var helt roligt att bowla o vara och äta. Som tur har det varit en varmare dag idag!

Sportlov!

De e Fredag! Jätte skönt. Idag skall jag fira min bror Joakim som fyller snart 19. Vi skall fara och bowla med mamma och Joakim. Sedan far vi någonstans ut och äta. De kanske blir Marco polo. Ha en bra fredag. Skriver sen ännu senare i kväll.
Grattis !

today

Mamma ha köpt fastlagsbullar namm.... lite egopixx

... Jag skall läsa en bok till skolan, får se vilken de blir
våren med kejsaren... Lydia Light... :D
You know what it is everything I do, I do it big...

En dag kvar...

Har varit hemma idag och chilla med en typ. Daniela är påväg till oss om en stund! Sen ska vi hitta på nå skoijj. Imorgon börjar sportlove! De blir ur shönt me lite lov. På måndan börjar ja jobba vi Enia o sen på tisdagen åker jag till H-fors.


onsdag

Dagen började med att fara till Öjberget med skolan. Jag åkte slalom 4 gånger ner från backen sedan orkade jag int nå mera. Daniela åkte jätte mycket ! Vi satt mest inne framför brasan. Sedan hade vi lite allsång å mat. Hittade en poike i kassan som började flirtta helt grymt myki... Sen kom vi hem och jag och daniela somnade till några timmar. Nu skall jag städa,till butiken, bada bastu,simma och sedan blir det salkkarit.

tjenaree!

Hemma från en lång dag. Först hade vi skola och sedan for vi till stan och jag väntade på att Annika skulle sluta jobbet och så for jag till henne. Vi åt mellanmål och så for vi till gymmet. Sedan for jag med annika till wayne's coffee och väntade på att Daniela skulle komma till stan. Sedan for vi och äta till Linda kebab och äta. Det var inte så gott, var inte alls nå hungrig. Vi var där med Ruslan och Fogu. Nu väntar jag på att Bella kommer snart hit och Daniela skall också vara här övernatt! Imorgon är det friluftsdag och jag o Danni skall vara i slalombacken! får si hur de går.


Söndag...

Veckoslute har varit helt crazyy. På fredag hade jag "fest"/"chillkväll" och vi hade jätte kul föränn de blev ett slagsmål på gården och vi fick 5 poliser på besök och ambulanserna ! huhuh... De blir int fest nå mer hos oss. På lördag chillade vi en lång  tid sen for vi till Daniela en sväng och tillbaka till stan. Vi åt vid mäkken och sen for vi till Matilda. Sen kom jag hem en sväng och for tillbaka till dom osv. Nu har jag lust och städa och tänkte städa mitt rum och fara på gymmet på bodyatack! Bilderna är från fredag :)
Bilderna är från fias och annikas blogg :)

Vilken dag!

Danni for just hem från oss o har inte ennu öppnat psykologi boken ! kanske ja  borde göra de!
Bilderna är tagna från Danielas blogg. Hoppas de int gör nå! ♥

ABI ABI ABI!

Had e idag prep lektoin inför psykologi timmen. Sedan mittialt kom 2 pojkar från ABI klassen och kidnappade mig! Di förde mig ut o jag gick med bindelse på ögonen typ 300 meter ut utan jacka! Kom ti slut till biblioteke o sen to de bort från mina ögon dedä bande o börja rita på mitt ansikte. Vi satt sen där me Pajo från andra klassen vi satt i en sal och till slut kom hela skolan framför oss som publik. Sen blev de en liten tävling för ettorna, vi skulle sätta en banan i munnen o så kom en annan pojke från min klass å åt den från min mun ! Vi vann. De va jätte bra filis där med musik o show o man fick dansa. Sedan for vi till torge och så på när dom kasta från reckorna karkki. Nu är jag hemma o ska snart börja läsa på prov o senare säkert på gym.
heHE jätte fint!

.



Daco Junior


God dag !

Hade i dag en jätte kort skoldag från 09.00-09.45 ! Sköönt. Vi hade engelska prov idag o de gick helt bra. Bara ett prov kvar nå mer o de e psykologi. Imorgon e det penkkis och jag är på den svarta listan så vet int vad det kommer att hända med mig imorgon! Är ganska trött så kommer säkert o byta årdning i mitt rum o sova och fara på gymmet.
På bilderna är bostadsmässa området Vi bodde där på hösten men trivdes bättre i förra hemmet så flyttade tillbaka.

Det närmar sig sportlov!

Jag skall till Helsingfors på sportlove! Med min kusin och shoppa. Har funderat vad jag skulle vila shoppa. Fösöker alltid köpa sånt som int finns i Vasa ! En av afärerna vad jag kommer att besöka är Monki !
Här är lite kläder vad jag har sett på från monki. Love this store !

morgon!

Vaknade upp i en fin men h***** kall dag! Det visar att det är -30 ute! Helt hämskt. Får se nu om de går ens att gå ut. Börjar idag först kl 14.00. Nu e de bara att chilla! En gammal låt men ja tycker den får va dagens låt!


Hemma

Idag hade vi gymnasiets svåraste prov tror jag iallafall. Vi hade biologi och det handlade om gener och DNA osv. Efter det var vi på kaffe i waynés med Annika, Daniela, Raama, Jasmin och Tuija. Sedan for vi och äta till Kotipizza! Efter det for jag och danni till gymme och efteråt i infraröd bastu. Skönt va de ! nu hemma och ser på Topmodel och sen kommer Täydelliset naiset o till sist Sinkkuelämää!

Happy Valentine's Day

♥Riktiga vänner är precis som änglar 
de är värdefulla men sällsynta 
Men falska vänner är som löv de finns 
överallt♥


Bilder på några viktiga personer i mitt liv ♥

Annika Fina fliclkor♥

Nice!

Har haft en ur skön veckoslut! Igår var de lite festas me kompisar o nu myser jag med musik o ljus. Köpte ett hjärtfat från pentik vart man kan laga ett ljus och brinna. Idag har vi varit på pizza med Aksu, Jimi, Jukka, Miika, Daniela, Ida och jag. Sen for vi till Aksu o sku si på film men alla bara somnade genast! Sen for jag och Ida och äta till mäkken, känner sig smal som en pinne... Men sen for vi med Ida i solarium och i infrarödbastun. Ur skönt!
Annika jag och Raama

Good morning!


Hemma

Vi var med Daniela, Annika och Raama och se på filmen "Näin ystävien kesken". Den var helt ookoo  men har sätt bättre filmer. Sen kom vi till oss och chilla. Annikas småkusin och några pojkar kom och hälsa på oss och vi sto ute och prata. De helt ur kallt ute! Prove gick bra idag tror jag iallafall! Har haft hela dagen 37 graders stegring.


lovely friday

Hemma från skolan! Har haft stegring idag men orkar inte bry mig då det är fredag! Nu ligger vi o chillar med Daniela hos mig. Snart skall vi och äta kotzone med Annika och senare på bio med tjejer. Kanske på kvällen blir de nå fest ♥

Annika på bild

prov

Hinner inte skriva nå mycket för att har prov imorgon... Helt ur tråkit o läsa, sku ha lust o göra allt annat en att läsa. men ha de bra hejs :D

SOVA

Nu är jag hemma igen. Försovde mig idag på morgon och jag är så trött! De e så kallt ute att man orkar inte fara nånstans, vi var idag med Emma och Josefina till mäkken. Jag åt 2 euros juustohamppari och en jordgubbspirtelö. De va så gott. 
Sen då vi for tillbaka till skolan så tänkte vi frysa av våra fingrar. Idag skall jag träffa min kusin Ida och hon skall ge mig en engelska bok som jag moste ha till skolan. Nu skall jag bara sova.
Nu just känns det som jag skulle ha värdlens tråkigaste liv. Men är så skoltrött och känner mig sjuk att har inte lust att göra någo! SOMMAR kom ren!
.

sömn

Ja fattar inte! Ja e int alls någo trött fast klockan är 2.20 på en normal vardag... Om nån har nå bra sömntips så berätta gärna. Somnade på dagen också så vet inte om de därför jag inte kan sova. Funderar på vad jag skulle skriva hit. På sportlove far jag kanske till Helsingfors och shoppar och sedan skall jag vara med kompisar och baila.


Trött

Igår kväll/natt var det helt galet ! jag for kl1 till Nadines storebrors kämppä o där va då Isabella och Nadine. Jag lämnade sedan övernatt och somnade ganska sent. Denhär dagen har känts jätte roddig. Men i dag skall jag bara sova och ta de lungt.

Pojkar....

Jag kan inte fatta hur pojkar tänker... Tex idag hörde jag att en pojke sa till en flicka i telefonen att vi moste prata då vi ser varandra nästa gång. Pojkar fattar inte att de går inte att sluta tänka på att vad han kommer att säga. Är det dåligt eller bra ... säkert dåligt, så går det inte ens att sova ! Aaa blir galen på pojkar. Idag var jag och Daniela ute och gå, vi gick ganska långt till en strand. Där vinterbadade folk, huurrurrurr. Vi hade jätte kul!
Daniela och jag från sommarn

heissan

Kom idag hem klockan 1 från skolan , jätte härligt. Nu skall jag göra läxor och reda ut en sak, sedan skall jag fara med buss till Daniela. Är på ur bra humör idag och börjar bli frisk. Jag väntar bara på sommarn jätte myki så att man skall få sola och åka mopo. Skriver mera sen senare.

Söndag

Idag har jag tagit det lungt hemma. Malin kom till oss o de va roligt, för vi ha int vari på länge tisammans. Sedan for jag till pappa och åt söndagsmiddag. Jag har tittat på hundar idag, det skulle vara roligt och skaffa en. Det skulle isåfall vara en liten hund! Nu ser jag på jussi gala och snart skall jag äta pizza.

bakakaka

Mamma hämtade karkki från makuuni till mig. Nu ligger jag i min säng o väntar på att ja skall fara till min pappa! Vi ska baka idag med Daniela, Annika, Anna, Lila :)  Vi ska laga rulltårta, milkshake och kladdkaka!

Bilder


Huomenta

Vaknade tidigt idag säkert pga att har så ont i halsen. Igår hände det en jätte hämsk sak då jag var i butiken med mamma! Mittialt hör jag att nån spyr... så ser jag att det är en kvinna som ligger på marken och människor står runt henne, jag såg en massa blod runt henne. De va säkert en 10 liter blod. Jag tror att hon hade fått epilepsi anfall så att hon hade fallit och slott huvudet! Jag blev själv rikti i panik, de så jätte hämskt ut ! Men på kvällen var jag och Alexandra och äta i Rosso. Vi åt båda en fantasia pannpizza, de va jätte gott! Bilder kommer senare. Sen for vi till Felicia. Där var Emma,Isabella,Fia,Alexandra och jag. Vi hade jätte roligt. Jag kom hem 12 tiden då Pontus förde hem mej o Isabella. När vi kom hem så åt vi Ceasar sallad.NamS.

bubbelroom


Hittade en låt från min kompis sida!


Fredag

Kom hem just från skolan för att orkade inte vara där någo mera. Känner mig ganska död o ont i halsen och är på dåligt humör. Fast det är fredag borde man vara på bra humör vet inte rikti va som händer med mig. Är lite lost. Igår var jag hos min pappa och fick en lacoste väska och daim choklad. Blev jätte glad. Sedan for jag till min kompis och då jag kom hem på kvällen me buss var det jätte konstigt. Kändes jätte otrygt, jag gick på gatan och det kom en knarkare imot mig o börja vinka ti mej med båda armarna o prata nånting. Sen då jag kom hem kändes de som att mamma skulle vara hemma o prata fast hon var på en fäst.
Men idag skall jag fara ut och äta med Alexandra, vet inte ennu vart vi ska fa.
angst..

Love

De svårt att hitta den rätta. "Alltid då man vill ha nån så får man inte men sen då man inte alls skulle vänta sig att bli kär så blir man". Som tur så har man alltid kompisar.
Love Sneakers


Chanel - Spring Summer 2011 Full Fashion Show Part 1 - High Quality (Exc...


holaa

Idag hade jag en jätte kort dag. slutade redan klockan 1! Sedan kom Daniela till mej och vi åt en massa gott bla. vitchoklad glass/pirtelö :) de va ur gott. Sen gjorde vi läxor och for i bade. Vi tog nå fjanttiga foton o filmer också så kanske nått foto dyker upp här. Sedan for jag på spinning30. Jag provade första gången på puls-mätare. Jag brände mest kalorier av alla. Så är på bra humör och nu skall jag fara i bastun/simma med mamma <3 PUSS
Bilderna är på mig och Alexandra

Trött

Kom hem just från simhallen. Det har varit en lång dag! Först for vi från skolan till våra kompisar med Daniela, sedan for vi och simma. Nu är jag hemma och det känns som att jag är hela tiden hungrig, äter och äter en massa. Idag i skolan kom Liisa dit och hälsa på (min gamla klasskompis) min kompis. Det gjorde skoldagen roligare! Fick en bild av pappa från Gran canaria där det va e en bild på väskan jag skall få! Den är en äkta Lacoste väska som är ganska stor, di köpte den från en butik var alla märkes kläder var 50% på rea! Vill dit!

RSS 2.0