.


Friday tomorrow

Vi hade en kort skoldag idag! Hade hål mitt på dagen så jag och Isabella for till min mammas skola. Hon är klasslärare i ett lågstadium. De var så söta! Ida kom på kaffe efter skolan och nu ska jag bara ta en chill kväll hemma! Tog förästen bort min napakoru igår! Hade haft den snart i ett och ett halft år. Den blev inflamerad och jag tror att det var pågrund av att jag började byta smycket för tidigt. Men sen senare om den blir bra igen så skall jag fara och laga på nytt en. För att jag gillar så mycket piercingar.  Har haft det ganska myki nu och grälat hemma så hinner inte alltid skriva så mycket!
Jag skulle vilja laga mera piercingar men vet inte vart... har någon ideér vart jag skulle laga? Vi tränade igår så hårt med Bella att jag är så sjuk i musklerna.
GUESS

something we just do everyday

Var idag på min kompis gympass. Han dro en jätte bra träning! Vi va på boxning. Träffade idag en massa folk på stan. Nu är jag så trött att jag måste gå och sova! sov sött! Här är nå bilder från idag. Bilderna är tagna från Danielas blogg.
Och till
slut nördarna

BIBBAN

Sitter i bibban med Isabella och Daniela. Snart bilr de mat ! vi har lassagne idag. Idag skall jag fara till stan och köpa nå presenter och sedan skall jag till Bella. På kvällen blir det gym! Chiill...


.

Den bästa dubstep låten.

DREAM

Jag drömde här en dag sen att jag pratade med min faffa i telefonen...♥
Idag har vi varit till Tenniscentern från skolan, vi spelade tennis och var på gymmet. När jag kom hem for jag och sova! Sovde i 2h. Nu skall jag bara se på Moving in och sedan på Salatut elämät.



X_d33f4c44_large

En av mina kompisar kan aldrig vara som han egentligen är... Han är jätte viktig för mig och hoppas han ännu nångong kan acceptera sig så som han är !


Tumblr_lithd6ymvt1qcxpboo1_500_large

trött

Har varit en fartig veckoslut ! jag är så trött nu. Sov förra natten bara 5h ! hohoh. Va lite ut och på. De skönt att de blir vardag igen. Nu sitter jag hemma och tar de lungt. Ja har lagat ansikstmask och lagat ljus och brinna. Nu fattas det bara en kopp te. Nå foton från fredagen. Di är från Danielas blogg.

cute

Mitt lilla fadderbarn ♥

Aaw...

Har varit en lång dag idag! En massa skola och med kompisar o en typ. Har varit en ur kiva dag! Hälsat på pappa och kört med mopo (Y) jeij! shöönt då de imorn fredag! Im so happy! Nu är jag bara så trött att moste gå och sova !

chill


heey

Kom hem först nu från stan. Har varit med Nadine, Isabella,Daniela och nå andra typer ! vi chillade i stan och var på kaffe! chill! Idag kom den nya ELLE tidningen! Idag skall jag bara vara hemma o si på tv.

...

Man sku int alls tro av de här pojkarna att di gör sånhär musik :D


music


Life...

Jag känner mig så glad! Kom hem ljust och har varit idag och prova på självförsvar från skolan och sedan var jag hos en typ... Nu är jag så trött att jag skulle kuna somna sittande. Så gonatt alla ! ♥
Tumblr_lhvnmstjxw1qhsufdo1_500_large

Tiistai


crazy

Har varit en ganska fartig veckoslut! o har inte riktigt hunnit skriva blogg. Igår var jag till seinäjoki med Ida och Liisa. Vi var i Rytmikorjaamo och lysnade på Juno jare&villegalle o nopsajalka! De va ur bra filis! Idag har jag varit och simma morgonsimningoch sedan gick vi en par kilometer. På eftermiddagen var jag hos pappa och åt och sedan på kvällen var jag med kompisar. Nu är jag så trött men borde orka skriva en essä ännu...


FREDAG!


sommar o sol!

Var idag på mitt kommande sommarjobb plats ! Bestämde dagarna och lönen. Nu skall jag se på Idols och jag borde göra en massa matteläxor då ja har varit borta i en vecka! Det har varit en ganska deprimerad dag men nu är jag på bättre humör igen!
Tumblr_lcq3dunegr1qa5lo8o1_500_large_large

sport!

Idag har jag varit till amarillo med en massa folk och se på ishockey! jeij !Vaasa sport vann! De va så bra fiilis. Nu e de bara salkkarit och sen och sova. Bilderna är från annikas blogg


Wednesday

Hemma igen från en ganska onödig skoldag! Skall idag fara till amarillo med Isabella, Emma, Annika o nå andra... Heija sport!  Vi skall se på ishockey.
kanske de finns nå hockey boys ;)

music


Guess


.

Kom hem från fitness pilates! De va ur skönt. Vi va o prova första gången på det med Annika. Rekommenderar!
38327_143180042374535_100000476205675_349806_6504106_n_large

;(

Dehär e så jätte hämst ;( ♥ Att se en död människa som e helt nära. Käns som om hjärtat slutar slå, o man får inte andan, i ett tyst rum... aah de går int att föklara :(

Måndag

Orkade inte skriva blogg igår, men det blev chillas hos danni och sedan kom Ida övernatt. Nu är jag hemma och jag skall ha storstädning i mitt klädskåp. Får si va man hittar därifrån... Jag skulle vila träna men ännu också sjuk. Idag skall vi börja gottastrejk med Ida enda tills lördag.
Lite nya videon:


Lördag

Började dagen med ett bad. Förästen igår var jag i Hovisepät och slapp till deras nedre våning. Fick prova på en ur fin ring som var som en dröm... kostade bara 3000 € ::). En sån vill jag ha ! Skulle ha lust att hitta på nå roligt idag, men får si då alla är så lata idag! hej c´moon de lördag!!

hey i´m so tired

Sen nyaste Lil wayne kom igår till youtube...
Michael jackson en ny som också kom igår ti youtube...

let´s have some fun.

Nu e jag påväg o hjälpa mammas klass som ska i pulkabacken här brevid oss. Hon är lågstadielärare för klass 1.  De är så söta. Moste få nå annat att tänka på o lite frisk luft. Denhä min hosta slutar aldrig!
1099784-7-1299686293719_large

Hosta

Ja vet inte vad de e med mig men ja vaknar av mig själv jätte tidigt fast ja inte behöver fara till skolan...
Jag skulle kuna sova så länge men Näää..
Idag skall jag fa och hälsa på Mummi o min kusin o ja vet int ennu va ja ska göra på kvällen, för de beror helt på hur ja känner mig.
Kimberly Wong

:(

De kom en fråga till vilken skola jag skall byta. Jag byter bort från gymnasium för det är inte rikti min grej. Men jag är inte ennu helt säker om jag skall byta ! får fundera på de enda tills hösten. Men jag sökte till en finsk skola till Merkonomi linjen. Så får se hur de går!

Nu är jag väldigt lädsen för fick höra just att min ukki (faffa) dog.♥ Så sov gott
Vänta där på mig då jag kommer och hälsa på dig. Jag vill se med dig på världen tillsammans. Hoppas allting är bra där. Vi kan vara där änglar tillsammans ♥

184878_187473877954497_174001619301723_380332_7588795_n_large

Bibban

Vaknade idag... sjuk ennu. Men for till skolan idag och sökte till en skola och var med på en timme. Nu sitter jag i Bibban med Daniela och Isabella och "datar" sedan lånade vi en bok som vi skall göra ett skolprojekt med Daniela. Vill hem o sova. Hoppas jag är frisk imorgon för då e de fredag och då ska de festas! ♥

.

bloglovin

Dag..

Jeremih kom just och hälsade på mig. Kul å se någon annan ibland. Han hemtade till mig en efterlängtad coca-cola vanilla. De smakar faktist ganska gott!
http://lookbook.nu/JeremihK

wiz kahlifa willow smith o nå randomshit


En till dag hemma...

Kom just hem från att jag varit och tagit svalgprov. De allti lika äkligt. Dagens planer är : äta morgonmål, sova, bykstugan, chilla sen kanske ska jag se Bella på kvällen. Har ennu också lite stegring men hoppas de far snart förbi.

De min lilla Danni på bilden♥

damerna först

En sak ännu! Vi kvinnor skall ha en bra dag !♥ NAISTENPÄIVÄ ♥Vi skall vara bortskämda och vi borde få blommor och allt möjligt !

nice!


Sjuk

Vaknade idag  då jag kunde inte andas... Halsen helt ur sjuk och näsan helt  stockad. Var just i hälsocentralen och de sa att jag moste vara hemma och vila. Hade 37,2 graders feber. Nu är det bara att chilla hemma och som tur köpte mamma Godis hem igår!  fick väta att USA:s "varapresidentti" var igår i Helsingfors och äta i samma restorang var jag var förra veckan. Jag fick av mamma en godisburk då hon kom hem från Helsingfors. Utan smink...

Skola

Nu tillbaka till skolan... Är jätte trött men börjar denhär dagen med att fara i badet! Idag skall jag fara till studiehandlädaren o prata om då jag skall kanske fara bort från gymnasium... Men nu moste jag börja skynda mig!

Lauantai

Igår va de fest idag e de fest... Skall snart fara till stan och köpa present till Annika. Sedan far jag till pappa och jag skall baka till festen. Hoppas ni har en bra dag ! puss

Huomenta

Fredags planer: Till stan och träffa Bella som kommit hem från New york! Sedan kanske skall jag vara med Liisa om inte hon är så sjuk ennu idag. Sen kanske jag skall baka i dag till Annika. Igår kväll var jag och chilla med Matilda, leevi, Nikke, Assan, Vilma, Dennu och Bemme :)



Heissan

Sitter hemma hos mig med Miika och Iina. Har inte sett dem på länge.


.

Den nya videon till Mike Posner-Bow chicka wow wow ft. Lil Wayne.
Tycker att denhär videon e helt ur bra !

Mike Posner - Bow Chicka Wow Wow ft. Lil Way


fråga

Var jobbar du ? Skitbra blogg !(:

Tack! Jag var första dagen på jobbe på måndag. Men kunde inte riktit börja ännu då för jag mosta fara till H-fors. Men jag skall börja riktit snart i Enia. De ett helt okej ställe tror jag ! :)

Hey

Kom hem idag från Helsingfors. Är helt ur trött efter allt shopping... Vi for dit på tisdag morgon med tåg och jag kom idag tillbaka med tåg. Därför har jag inte blogga på en liten stund. Shoppade en hel del, lite från monki,zara,micmac nojooo o sen h&m. Det var lite spännande att fara ensam med tåg första gången men det gick bra! Det kommer säkert bilder om vad jag köpt. Nu är jag så trött så tror att jag tar ett varmt bad och går och sover. Sov sött!






RSS 2.0